Maatschappelijke Zorg

In samenwerking met het Hoornbeeck College bieden we je de mogelijkheid om naast de opleiding verzorgende-IG je diploma maatschappelijke zorg (MZ) op niveau 3 te behalen.  
Naast de persoonlijke verzorging bestaat je werk voor een groot deel uit het begeleiden van cliënten in hun dagelijks leven. Zo leer je als MZ’er voor een goede dagstructuur te zorgen, activiteiten  te bieden en te helpen bij de dagbesteding.

Opleidingsmogelijkheden voor schoolverlaters/ beroepsbegeleidende leerweg
Ben je schoolverlater en wil je de opleiding tot verzorgende (IG) volgen door tegelijkertijd te werken en te leren? Dan is de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) iets voor jou.
- deze opleiding duurt 3 jaar
- ieder jaar start er een groep in februari en in september

Beroepsopleidende Leerweg (BOL)
Wil je graag leren en tegelijkertijd stage lopen? Dat kan via de Beroepsopleidende Leerweg (BOL). Je meldt je aan bij een opleidingsschool en wij bieden je vervolgens de mogelijkheid om bij ons stage te lopen.

Werken bij Salem
Om in aanmerking te komen voor een opleiding bij Salem vragen we je om een sollicitatiebrief met C.V. te sturen.

Over werken bij Salem

Bij Salem werken betekent dat je werkt in een christelijke omgeving op reformatorische grondslag èn dat je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.
We hechten er grote waarde aan dat je je gesteund en veilig voelt. Zoveel als mogelijk werk je samen met de bewoners en hun familie. 

Uitgelichte vacatures
Bekijk alle vacatures
210