Salem Beste Werkgever

In maart 2020 heeft Salem haar medewerkers om feedback gevraagd. Zij werd hierbij beloond met een 8,3 voor haar werkgeverschap! Met het landelijk gemiddelde van een 7,1 in de zorgsector is dit een resultaat waar we trots op zijn. Door deze prachtige score mag Salem zich het komende jaar presenteren als 'Beste Werkgever'.

Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Beste Werkgevers worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat we geloven wij geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.
Dit belonen wij graag!

Ook werken bij de Beste Werkgever?

Bekijk onze vacatures of neem contact op met de afdeling Personeel & Opleiding:

p&o@salem.nl vacatures
357