Marjan

De dagelijkse zorg van de bewoners vormt een groot gedeelte van mijn werk. Daarnaast vervul ik als EVV'er taken en begeleid ik als werkbegeleider leerlingen. Een erg afwisselende baan met veel uitdaging.
Het is iets wat ik erg leuk vind. Te allen tijde de juiste zorg voor de bewoners zoeken, samen met de bewoner en/of diens mantelzorger. Meestal een naast familielid. Met mensen omgaan en zorgen voor andere mensen is mijn grote passie!

Waarom Salem?
De visie die Salem heeft om te werken op een Bijbels gefundeerde wijze en de Bijbel als leidraad te hebben, spreekt mij erg aan. Om op deze manier warme en waardige zorg te leveren is iets wat bij mij past. Ik ben elke dag dankbaar dat ik hier een plekje heb gekregen

Wat maakt je werk bijzonder?
Ik werk op een pg (psycho-geriatrische)afdeling waar veel mensen wonen met een vorm van dementie.
Het is elke dag mooi om met deze doelgroep te werken. Niet te kijken naar wat de bewoners niet meer kunnen of weten maar juist in mogelijkheden te denken. Te kijken naar wat de bewoners wel kunnen en weten. Om daar dan op in te spelen geeft de bewoner een gevoel van eigen waarde. Dat is belangrijk!
De leerlingen in de organisatie liggen mij na aan het hart. Ik vind het erg mooi om een stukje persoonlijke begeleiding te geven en mijn kennis met hen te delen.

Contact

Neem contact op met de afdeling Personeel & Opleiding:

p&o@salem.nl 0180 452 362
Dianne van Duijn
Dianne is medewerker P&O
200